0:00

Poliția și-a făcut norma de amenzi la trecerea dintre ani – 160.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrintre urări de ”La mulți ani”, discuții despre masa de revelion sau cum scapi de kilogramele în plus, polițiștii nemțeni au raportat și intervenții în peste 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În rezolvarea tuturor cazurilor au fost implicați peste 600 de oameni ai legii.

Bilanțul lor a fost sintetizat într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț: “În urma activităților au fost constatate 74 de infracțiuni, dintre care 59 de infracțiuni contra persoanei și 17 infracțiuni contra patrimoniului, 5 persoane fiind surprinse în flagrant delict. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei“.

Pentru abaterile rutiere au fost reținute 42 de permise de conducere, fiind retrase 9 certificate de înmatriculare. Oamenii legii au depistat 8 infracțiuni la regimul rutier. În această perioadă au fost emise două ordine de protecție provizorii.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. (G.S.)

Articolul precedentCea mai caldă zi de ianuarie din istoria măsurătorilor
Articolul următorÎncepe concursul pentru funcția de inspector șef al Poliției Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.