Știre actualizată. Doi politisti răniți într-un accident de circulație, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Autospeciala implicată în accident era de la Serviciului Rutier Neamț.

Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite. Cei doi polițiști au fost preluați de echipajele medicale și transportate la o unitate spitalicească. Aceștia sunt stabili și conștienți, fiind efectuate investigații medicale, pentru stabilirea unui diagnostic”, conform IPJ Neamț

Știre inițială: Un accident de circulație în care au fost implicate cinci persoane, din care doi polițiști, a avut loc în această seară, 3 ianuarie, în jurul orei 18:20, în localitatea Săvinești.

Primii care au intervenit au fost militarii de la ISU Neamț, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, TIM și EPA.

La fața locului salvatorii au găsit un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială a IPJ Neamţ în care erau doi polițiști.

”Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț”, a anunțat ISU Neamț.

(G. S)

Articolul precedentÎncepe concursul pentru funcția de inspector șef al Poliției Neamț
Articolul următorCopil de 7 ani rănit grav după o traversare neregulamentară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.