Timp de 30 de zile, cât durează starea de urgență, începând de astăzi, 17 martie, în toată țara se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-mediei centrale și locale”, informează Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

În aceeași perioadă, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghișee și dezinfectarea spațiilor destinate publicului, programul de lucru se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.

Până pe 31 martie, toate activitățile de înmatriculare a vehiculelor și de preschimbare a permiselor se soluționează exclusiv în baza programărilor online.

C.M.

Articolul precedentVIDEO: Foc pus cu intenție – Incendiu la prăznicarul bisericii din Valea Seacă
Articolul următorCoronavirus – Trei numere de telefon la dispoziția celor carantinați în Neamț, noi măsuri luate de autorități