Un scurtcircuit electric la panoul de comandă al unui boiler a dus la izbucnirea unui incediu în subsolul sediului Poliţiei Municipiului Roman.

Incidentul s-a produs astăzi, 17 martie, pe la ora 10.20 și în momentul când fumul gros a ajuns la etaj, 45 de persoane care erau la program au ieșit din clădire. A rămas un singur om care a intervenit până la sosirea pompierilor. “Degajarea de fum s-a produs ca urmare a unui scurtcircut electric la panoul de comandă a unui boiler pentru încălzirea apei. Până la sosirea pompierilor, aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat din clădire. Un angajat al IPJ a intervenit cu un stingător pană la sosirea forțelor de intervenție“, a precizat lt Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Fum era pe casa scării și holul de la parter, unde pompierii au acționat pentru aerisire, cu ajutorul tehnicii din dotare. “Personalul prezent în incinta unității a fost evacuat pentru a facilita intervenția pompierilor și a preîntâmpina o situație de risc“, a adăugat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. În incident nu a fost nimeni rănit sau intoxicat cu fum.

A.C.

Articolul precedentPatru firme nemțene amendate cu 70.000 lei de inspectorii de muncă
Articolul următorTârgu Neamț: Hoţ “profi“, prins a treia zi la Mureș