Un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Mureş, a acţionat ca-n filme și a jefuit un autoturism parcat lângă un complex comercial din Târgu Neamţ, luni, 14 martie. „Înarmat” cu un dispozitiv de bruiere a telecomenzii şi cu tehnică adecvată, bărbatul a deschis ușor maşina și a reușit să fure 3.000 euro și 12.000 lei din mașină. Dar nu s-a bucurat mult de lovitura data, pentru că a treia zi a fost săltat de polițiștii nemțeni.

Târgu Neamț: Hoţ “profi“, prins a treia zi la Mureș, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un echipaj de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au descins ieri, 16 martie, însoțiți de mascații mureșeni la locuința suspectului. N-au găsit decât vreo 3.000 de lei, dar au adunat mai multe probe care le-au permis să-l rețină și să-l aducă pentru cercetări la Târgu Neamț. „Pentru a obţine probele necesare, poliţiştii de investigaţii criminale, sub coodonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, au efectuat, ieri, 16 martie, o percheziţie la domiciliul suspectului, în judeţul Mureş. Pe parcursul acesteia au fost ridicate 3.000 de lei, articole de îmbrăcăminte pe care se bănuieşte că le-a folosit în timpul spargerii, alte mijloace probatorii, precum şi echipamentul pentru bruierea semnalului”, potrivit IPJ Neamț.

Astăzi, 17 martie, bărbatul va fi audiat și apoi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu la Poliţia Roman: un angajat a intervenit, 45 s-au autoevacuat
Articolul următorStatistic, comuna Dragomireşti revine în zona roşie Covid 19