Incendiu la o gospodărie din Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 20 martie, în jurul orei 23.00, în magazia dintr-o gospodărie din orașul Roznov s-a produs un scurt circuit electric. A fost de ajuns o scânteie ca întreaga anexă să fie cuprinsă, în scurt timp, de flăcări. Pompierii Detașamentului Piatra Neamț, alertați prin apel la 112, au ajuns la fața locului, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere. Însă focul ajunsese deja la acoperișul gospodăriei aflată în imediata apropiere a magaziei.

Pompierii au reușit să localizeze și să stingă incendiul, salvând astfel restul locuinței și oprind focul să se propage la casele din apropiere.

Au ars acoperișul magaziei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și bunurile materiale aflate în interior: doi mc de lemn, două frigidere, un aparat de sudură,  articole de îmbrăcăminte,  obiecte de mobilier, dar și 32 mp din acoperiș și 10 mp dintr-un perete lateral al locuinței.Roznov

Din podul locuinței a fost salvată o pisică.

A. Croitoru

Articolul precedentNeamț spre de 2 la mie rată: alte 59 de persoane testate pozitiv și mai multe focare Covid
Articolul următorDoi șoferi fără permis sancționați în Neamț în acest week-end
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.