Sâmbătă, 20 martie, o femeie de 34 de ani, din Bistrița Năsăud, a fost surprinsă de polițiștii Secției de Poliție Rurală în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 155 B, în Urecheni, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din cercetările polițiștilor a reieșit că autoturismul era proprietatea pasagerului de lângă „șoferița” de ocazie, un bărbat de 29 de ani, tot din Bistrița Năsăud, care i-a permis să-i conducă mașina, deși știa că aceasta nu posedă permis de conducere.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

În aceeași situație s-a aflat, sâmbătă, 20 martie, un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism pe un drum comunal din Pipirig. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că nici acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

A. Croitoru

Articolul precedentIncendiu la o gospodărie din Roznov
Articolul următorȘase petrecăreți din Neamț amendați
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.