incendiu casa noapteaMilitarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, sâmbătă (10 octombrie), cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară, aparținând lui Dorel M., din satul Cozănești, comuna Dorna Arini, se precizează într-un comunicat de presă al ISU Suceava.

Inițial, pe apelul de urgență 112, a fost anunțat că arde o pensiune turistică, însă obiectivul se afla în imediata apropiere a locuinței afectate, în aceeași curte.

“La sosirea pompierilor militari, ardea astereala acoperișului casei, construit din lemn, cu învelitoare din tablă), existând pericolul de propagare la întreaga construcție P+1+M, din lemn, cu o suprafață de 180 de metri pătrați. Incendiul a fost lichidat la ora 19:58 și au ars aproximativ 20 de metri pătrați de astereală. S-au degradat tavanul din rigips al unei camere de la mansardă și 20 de metri pătrați de izolație din vată minerală. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul (sau scânteile) provenit din coșul de fum deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului”, a declarat plt.adj. Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPorc mistreţ lovit de autobuz şi cărat cu taxiul
Articolul următorMarţi, 13 octombrie: Scenariu de groază în școlile nemțene!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.