0:00

Actualizare: Specialiștii din cadrul ISU Neamț au stabilit că incendiul care a provocat moartea bărbatului de 68 de ani a fost provocat de o țigară uitată aprinsă. A mai fost și o a doua victimă, o femeie de 74 de ani care a suferit un atac de panică atunci când a văzut tragedia. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Centrul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Roman.

Știre actualizată. Incendiu devastator la Moldoveni: un bărbat a murit carbonizat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO ISU Neamț

Știre inițială: Un incendiu de proporții a afectat o casă din localitatea Moldoveni. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112, a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț pe 12 decembrie, în jurul orei 20:30. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Moldoveni și Detașamentul de pompieri Roman. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta generalizat, atât în interiorul cât și la acoperișul casei.

Concomitent cu misiunea pentru localizarea incendiului, pompierii au acționat pentru căutarea unor persoane ce ar fi putut fi surprinse în interior. Din păcate, în interiorul unei camere pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ de 60 de ani”, anunță ISU Neamț.

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentPiatra Neamț. Eveniment sportiv caritabil: „Sport cu … Jucării pentru copii”
Articolul următorȘtire actualizată. DNA – iureș în Botoșani: 92 de percheziții la Consiliul Județean, Spital, sediul PSD
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.