0:00

Piatra Neamț. Eveniment sportiv caritabil: „Sport cu … Jucării pentru copii”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecția Județeană de Sport Neamț va organiza evenimentul sportiv cu caracter caritabil „Sport cu … Jucării pentru copii” atât la Piatra Neamț, cât și la Roman. Acesta va face parte din programul manifestării de la Piatra Neamț, ce va avea loc vineri, 15 decembrie, în Sala Ceahlăul.

De la ora 17:30 va avea loc partida de handbal dintre componenții echipelor de seniori din Piatra Neamț, fetele de la Handbal Club Feminin și băieții de la HC Pietricica Neamț. O oră mai târziu va fi meciul de fotbal dintre divizionara secundă Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și divizionara secundă CSM Ceahlăul Piatra Neamț. „Acesta va fi jocul care va produce și momentul culminant al evenimentului fiindcă, așa cum este tradiția, la primul gol marcat în timpul partidei, spectatorii prezenți în tribune vor arunca pe parchet jucării de pluș. Dacă nu se va marca, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum, atunci jucăriile vor fi aruncate la ultimul fluier al jocului de două reprize a douăzeci de minute fiecare. Cine vrea, poate aduce jucării și altfel decât cele de pluș. Le vom aduna pe toate în sală și, la final, toate jucăriile ce se vor aduna vor fi donate copiilor de la «Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” din Piatra Neamț». Privim cu încredere spre eveniment și mulțumim cluburilor care au răspuns afirmativ pentru că au înțeles că este un moment festiv prin care sportul vine în sprijinul unor copii defavorizați”, a declarat Gheorghe Paisa, directorul executiv al DJS Neamț.

Piatra Neamț. Eveniment sportiv caritabil: „Sport cu … Jucării pentru copii”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Roman, acelaşi tip de eveniment va fi organizat sâmbătă, 16 decembrie, în Sala Sporturilor din Roman, de la ora 18:00. Pe teren vor evolua componenții CSM Roman de acum într-un meci în care vor înfrunta „Laminorul Roman 1996-2004”, o formație compusă din foști jucători romașcani care au activat în Liga 2 și Liga 3 în vremea respectivă.

„Sport cu … Jucării pentru copii” va fi încadrat de meciurile și festivitatea de premiere a ediției a II-a a turneului Cupa Real Roman, o competiție fotbalistică dedicată copiilor de până la 8 ani, de la la diferite cluburi locale: Fotbal Kids Real Roman, Junior Star Gâdinți, Vulpițele Galbene Roman, Gloria Roman, Viitorul Roman, Viitorul Târgu Frumos, Viva Activ Buhuși.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Luptăm împotriva hărțuirii sexuale!”
Articolul următorȘtire actualizată. Incendiu devastator la Moldoveni: un bărbat a murit carbonizat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.