Un incendiu izbucnit la locuința unui sătean din localitatea Buruienești, comuna Doljești, s-a soldat cu decesul unui bărbat de 52 de ani. Evenimentul nedorit a avut loc pe 23 septembrie, apelul pntru ajutor prin numărul unic de urgență 112 fiind înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 18:15.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, militarii fiind sprijiniți de voluntarii de la SVSU Doljești. La ajungerea acestora ardea bucătăria imobilului, existând posibilitatea propagării incendiului la întreaga casă. „Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost scos din interiorul locuinței, până la sosirea pompierilor. Din păcate, bărbatul nu prezenta semne vitale”, anunță ISU Neamț.

Până la final flăcările au transformat în scrum obiecte de mobilier, un aragaz și materiale textile, fiind deteriorată o suprafață mică din tavanul încăperii. Specialiștii au cercetat și au ajuns la concluzia că aragazul lăsat nesupravegheat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

(G.S.)

Articolul precedentTarifele RCA ar putea fi plafonate până la final de 2023 
Articolul următorO nouă emisiune de titluri de stat: dobânda poate depăși 7%
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.