0:00

Incendiu cu două victime la Tămășeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu care a afectat locuința unei familii din localitatea Tămășeni. Evenimentul nedorit a avut loc pe 20 aprilie și a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 22:15. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Tămășeni și Detașamentul de pompieri Roman.

Până la sosirea pompierilor, incendiul a fost localizat de colegii de la IPJ Neamț – Postul de poliţie Tămășeni și cetățeni. Din interiorul casei au fost scoase două persoane, care au fost preluate de echipajul SMURD. O femeie de 75 de ani, cu atac de panică, a fost asistată de echipajul SMURD la locul evenimentului, iar un bărbat de 51 de ani, cu leziuni la membrul inferior stâng, a fost transportat la CPU Roman”, anunță ISU Neamț.

Incendiul, ce s-a manifestat la acoperișul casei și la o stivă de lemne de foc depozitate în spatele casei, a fost lichidat de forțele de intervenție. Au ars 10 mp din acoperișul casei și 0,5 mc lemn de foc. Depozitarea cenușii și a jarului în apropierea materialelor combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

FOTO: IPJ Neamț

(G.S.)

Articolul precedentCălătorii zilnice cu trenul la Istanbul: trenul „România” circulă din 14 iunie
Articolul următorComunicat de presă. Alianța Dreapta Unită a depus protocolul la Biroul Electoral Județean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.