Alianța Dreapta Unită a depus luni, 22 aprilie 2024, la Biroul Electoral Județean, protocolul de constituire a alianței electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024. Alianța Dreapta Unită (ADU) este formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD).Comunicat de presă. Alianța Dreapta Unită a depus protocolul la Biroul Electoral Județean, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Acesta este un moment important în drumul către alegerile care vor schimba fața județului, un pas decisiv spre modernizarea județului Neamț. Într-un climat politic marcat de provocări și incertitudini, Alianța Dreapta Unită reafirmă angajamentul său ferm față de valorile democratice, transparență și integritate. Protocolul depus astăzi la Biroul Electoral este un semn al muncii noastre asidue și al încrederii noastre în voința nemțenilor”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Alianța Dreapta Unită reprezintă o coaliție puternică și diversificată, alcătuită din oameni care împărtășesc viziunea unei Românii moderne. Prin depunerea acestui protocol la Biroul Electoral, demonstrăm că suntem pregătiți să fim vocea nemțenilor, să le ascultăm nevoile și să le reprezentăm interesele”, a precizat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.

Ne angajăm să ducem o campanie electorală pozitivă, axată pe idei și soluții, cu respect și dialog. Suntem determinați să construim punți, pentru că încrederea pe care oamenii ne-o acordă ne responsabilizează și ne motivează. Am depus cu încredere acest protocol, fiindcă interacțiunea cu oamenii, pe care am avut-o în tot acest timp ne-a confirmat că ADU este singura opțiune democratică pentru alegerile din 9 iunie”, a adăugat Sorin Solomon, președintele FD Neamț.

Alianța Dreapta Unită invită nemțenii să se alăture acestui demers comun. Fiecare om din acest județ are puterea să influențeze viitorul său și al celor din jur, are posibilitatea de a participa la construirea unei comunități în care șansele egale și oportunitățile de dezvoltare să fie o realitate.

Comunicat de presă – Alianța Dreapta Unită

Articolul precedentIncendiu cu două victime la Tămășeni
Articolul următorVIDEO. Căprior salvat de pompieri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.