0:00

Pompierii romașcani au avut o misiune mai puțin obișnuită și au intervenit pentru salvarea unui căprior care a avut ghinionul să cadă într-un bazin cu apă neacoperit. S-a întâmplat duminică, 21 aprilie, după lăsarea întunericului, în jurul orei 22:20, pe strada Nicolae Bălcescu din Roman. Au intervenit un echipaj de pompieri profesioniști alături de membrii SVSU Roman.

Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, căpriorul a fost scos din mediul ostil. Acesta a fost preluat de membrii SVSU Roman, care după un consult de specialitate îl vor elibera în mediul său natural”, anunță ISU Neamț.VIDEO. Căprior salvat de pompieri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Se pare că nu este prima dată când căpriorii sunt zăriți prin oraș, fiind vorba de animale de talie mai mică care cresc, cel mai probabil, în stufărișul abundent de pe malul râului Moldova. Deși căpriorul salvat de pompieri este de talie mică și pare pui, totuși ar fi vorba de un exemplar adult. Din primele informații, animalul nu are traumatisme și după avizul medicului veterinar va fi eliberat.

VIDEO / FOTO: ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentComunicat de presă. Alianța Dreapta Unită a depus protocolul la Biroul Electoral Județean
Articolul următorÎn trafic, fără permis
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.