0:00

Călătorii zilnice cu trenul la Istanbul: trenul „România” circulă din 14 iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSezonul concediilor este foarte aproape și CFR Călători anunță legătură directă cu Istanbul. Trenul „România” va circula zilnic, în perioada 14 iunie – 14 octombrie de la București către Istanbul/Halkali, Varna, Sofia și retur, biletele fiind puse deja în vânzare.

Cei care doresc să călătorească cu trenul de la București către Varna, sau retur, trebuie să știe că un bilet la clasa a 2-a costă 31 de euro. Trenul pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge la Varna la 20:55. De la Varna garnitura pleacă la 07:45 și ajunge în Capitală la ora 17:17. Biletul de tren până la Sofia este 32 de euro, la clasa a 2-a. Plecarea este la ora 10:47, iar sosirea la 20:21. Retur, plecarea este la 07:00 și sosirea la 17:17.

Costul unui bilet pe ruta București Nord – Istanbul/Halkali este de 56 de euro la vagon cu cușetă. Trenul pleacă din Capitală la ora 10:47 și ajunge la destinație la 06:43, Retur, plecarea este la ora 20:00 iar sosirea la 17:17.

Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipație a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internațional este de 90 de zile. Pot fi achiziționate din stațiile și agențiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internațional, precum și online de pe https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier. Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziționate de la casele de bilete din stații și agenții cu vânzare în trafic internațional”, anunță CFR Călători.

(G. S.)

Articolul precedent600 de posturi vacante în județul Neamț
Articolul următorIncendiu cu două victime la Tămășeni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.