0:00

Încă o tragedie pe E 85: O femeie a murit într-un accident la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 10 octombrie, în jurul orei 06:50, o femeie care traversa strada, pe lângă bicicletă, a fost lovită în plin de un autoturism pe celebra arteră Drumul Naţional 2 –Europeana 85, cunoscută pentru numeroasele accidente mortale.

Accidentul a avut loc în comuna Horia, în apropierea unei treceri pentru pietoni. Însă, potrivit primelor informaţii, femeia nu era pe trecere, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. Anchetatorii încearcă să afle mai multe informaţii de la şoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din judeţul Bacău. Acesta este însă în stare de şoc.

Încă o tragedie pe E 85: O femeie a murit într-un accident la Horia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCadrele medicale SAJ Neamţ, ajunse la locul accidentului, au încercat să o readucă la viaţă, prin manevre de resuscitare, pe femeia, în vârstă de 55 de ani, din Horia. Aceasta nu a răspuns manevrelor,  după aproximativ o oră fiind declarat decesul, potrivit informaţiilor furnizate de Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dinamica accidentului, în dosarul penal pentru ucidere din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentRețineri după un scandal în care doi tineri au fost bătuți
Articolul următorPiatra-Neamţ: Se modifică HCL-ul privind emisiunea de obligațiuni municipale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.