0:00

Rețineri după un scandal în care doi tineri au fost bătuți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn scandal la beție, petrecut în urmă cu o săptămână, în noaptea de duminică, 2 octombrie, în jurul orei 2,00, a fost deslușit de polițiști ieri, în baza declarațiilor mai multor martori. Totul s-a petrecut într-un club din comuna Tămășeni, unde doi tineri, de 20 și 21 de ani, din Stănița, au fost bătuți de niște bărbați din localitate și din Roman.

“Din cercetările efectuate de către polițiști, a reieșit că, în fața unui club, din localitatea Tămășeni, persoane necunoscute ar fi exercitat acte de violență asupra a doi tineri, de 20 și 21 de ani, ambii din localitatea Stănița, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

La data de 8 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani au identificat 5 persoane, cu vârste între 16 și 39 de ani, din Tămășeni și Roman, bănuite de comiterea faptelor”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Trei dintre cei cinci au fost identificați ca fiind agresorii tinerilor din Stănița, împotriva acestora fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia urmează să fie prezentați procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman sub acuzația de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

A.C.

Articolul precedentCum sa-ti petreci timpul online
Articolul următorÎncă o tragedie pe E 85: O femeie a murit într-un accident la Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.