Pentru a fi mai aproape de tine, am deschis încă un centru de vaccinare la Piatra-Neamț. Acesta a fost amenajat într-una din căsuțele pregătite pentru Târgul de Crăciun la Curtea Domnească și va funcționa în perioada 1-13 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00.

Împreună readucem „Magia Sărbatorilor” – Centru de vaccinare la Târgul de Crăciun (P), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDragi pietreni, vă așteptăm să petrecem sărbătorile de iarnă împreună. Dar trebuie să ne asigurăm că respectăm și regulile. De aceea fac un apel și în același timp o provocare: aveți grijă de voi, aveți grijă de ceilalți! Vă invit să vă vaccinați și să petrecem Crăciunul împreună.”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Vaccinarea se va face fără programare, doar pe baza cărții de identitate sau a certificatului de naștere, în cazul minorilor. Activitatea se va organiza cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, oferindu-se condiții optime pentru desfășurarea procesului de vaccinare.

Împreună readucem „Magia Sărbatorilor” – Centru de vaccinare la Târgul de Crăciun (P), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVor fi disponibile în acest centru serurile Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson și vor putea fi vaccinate persoanele adulte și copiii cu vârste peste 12 ani.

Dacă vrei să știi că toți ai tăi sunt bine și îi poți întâlni în siguranță, vaccinează-te!

Sărbători cu sănătate tuturor!

Articolul precedentTârgu Neamţ. Au încercat să scape de amenzi cu mită, acum riscă închisoarea
Articolul următorȘtire actualizată. Un bărbat a rămas prizonier în mașina proiectată într-un zid în urma unui accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.