0:00

Ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată, demarează, astăzi, un serial ce are drept scop prezentarea răspunsurilor pacienților la întrebările din chestionarul ce li se pune la dispoziție la externarea din Spitalul Județean Neamț. Vă oferim datele referitoare la prima impresie pe care le-a lăsat-o unitatea spitalicească pacienților veniți în primele două luni ale acestui an.

La capitolul „bile negre”, nemțenii sesizează pe primul loc, tot ca primă impresie, aglomerația -17 răspunsuri. Șapte respondenți au „sancționat” sărăcia, în timp ce doi pacienți au „notat” ca primă impresie dezordinea. Doar o persoană dintre cele chestionate a opinat că prima impresie pe care și-a făcut-o la intrarea în spital a fost că atmosfera este „gălăgioasă”. Indiferent de vârstă, pacienții dau cele mai multe „bile albe” curățeniei și disciplinei din această unitate spitalicească.

La întrebarea legată de „prima impresie” din spital, peste 80 de respondenți, plecând de la cei cu vârste mai mici de 20 de ani și ajungând la cei de peste 70 de ani, au pus pe primul plan curățenia. Tot la loc de cinste a fost pusă și liniștea, iar șase dintre respondenți au dovedit că prima impresie este extrem de plăcută, din moment ce au bifat „luxul”. (A.S.)

Articolul precedentDr. Dan Arvătescu: „Eu, Chirurgul”
Articolul următorSimulare cu noduri pentru profesorii din Neamț