Impact între un autoturism și un TIR la Căciulești, șofer încarcerat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn autoturism și un TIR s-au ciocnit violent în această dimineață (6 mai) pe DJ 156A, la Căciulești, la aproximativ un kilometru de intersecția binecunoscută, unde se întâmplă frecvent accidente.

În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 68 de ani, a rămas încarcerat, a fost scos din mașină de pompierii militari și transportat la spital”, a precizat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Polițiștii au stabilit că bărbatul din Piatra Neamţ conducea un autoturism din direcţia Girov către Dobreni, și a virat la stânga spre calea de acces din dreptul unui imobil, fără a se asigura, moment în care a fost acroşat de un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 31 de ani, din Timişeşti, care se deplasa pe acelaşi sens de mers şi care se angajase în depăşirea lui. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

C.M.Impact între un autoturism și un TIR la Căciulești, șofer încarcerat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentApă „potabilă” cu gust și miros de gaz într-o localitate din Neamț! Primarul zice că a aflat abia acum
Articolul următorCopiii în vârstă de 5 ani trebuie înscriși la grădiniță obligatoriu și fără liste preferențiale