0:00

Ilie Apostoae, fostul primar al comunei Răucești a încetat din viață, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIlie Apostoae, cel care a avut trei mandate în funcția de primar a comunei Răucești a încetat din viață marți, 7 februarie, la vârsta de 73 de ani.

Ilie Apostoae a fost și consilier județean din partea Partidului Social Democrat.

Transmit sincere condoleanțe dr. Florin Apostoae în aceste momente de grea încercare pricinuite de pierderea tatălui, prof. ILIE APOSTOAE- un om valoros, fost primar al comunei Răucești, fost consilier local și județean.
Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndoliate să îi dea putere să treacă peste această mare durere!”, a transmis primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Primăria și Consiliul Local al comunei Răucești deplânge trecerea în neființă a domnului profesor Ilie Apostoae, model de dascăl, om ales, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut.

În aceste momente de adâncă tristețe aducem elogiul nostru prestigioasei sale cariere de profesor, primar și consilier local al Primăriei Răucești.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei!

Colectivul de cadre didactice al Școlii Profesionale Oglinzi anunță cu durere trecerea în neființă a celui care a fost profesor Ilie Apostoae, un director apreciat și un om de seamă al satului natal, marcând destinul multor elevi pe care i-a îndrumat de-a lungul timpului. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace și în lumină! Sincere condoleanțe familiei!

Articolul precedentDupă un deceniu de închisoare, Puiu Mironescu a fost refuzat la liberare condiționată
Articolul următorȘtire actualizată. Peste 8000 de morți în cutremurul care a lovit Turcia și Siria
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.