0:00

După un deceniu de închisoare, Puiu Mironescu a fost refuzat la liberare condiționată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAflat în Penitenciarul Vaslui de un deceniu, pietreanul Ioan Dumitru Mironescu, zis Puiu, a formulat o cerere de liberare condiționată. Totul în condițiile în care a executat două treimi din condamnarea de 15 ani de închisoare în dosarul “Bomba“ (amănunte aici ). Solicitarea a fost depusă la instanță la finele anului trecut. Judecătorii s-au pronunțat pe 7 februarie 2023 și au respins cererea ca neîntemeiată.

Respinge cererea persoanei private de libertate și propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Mironescu Ioan Dumitru, deţinut în prezent în Penitenciarul Vaslui, anterior executării integrale a pedepsei de 15 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 45/2014 a Curţii de Apel Bacău, mandat de executare nr. 49/2016, ca neîntemeiate“, conform Judecătoriei Vaslui.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată. Dacă și instanța superioară va păstra dispozițiile Judectoriei, Puiu Mironescu mai poate depune o nouă cerere de eliberare abia peste 6 luni.

(G. S)

 

Articolul precedentAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelurilor de selectie a proiectelor pentru două măsuri
Articolul următorIlie Apostoae, fostul primar al comunei Răucești a încetat din viață
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.