arestat-05Un bărbat, de 30 de ani, din Iaşi, căutat de autoritățile judiciare din Cehia pentru uciderea unei femei, a fost prins, marţi, 20 decembrie, de polițiștii români, informează IGPR.

Suspectul a fost găsit şi reţinut în București. Autorităţile din Cehia îl cercetează „pentru săvârșirea infracțiunii de omor”.

„Începând cu data de 10 decembrie a.c., cel în cauză a fost urmărit național la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, măsura fiind dispusă prin ordin al Inspectoratului General al Poliției Române. Acesta este bănuit de autoritățile judiciare cehe că, în seara zilei de 10 august a.c., aflându-se în interiorul unui apartament din localitatea Liberec – Republica Cehă, ar fi atacat și ucis cu un cuțit o femeie de naționalitate cehă, în vârstă de 24 ani”, potrivit comunicatului IGPR.

Marţi, 20 decembrie, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care l-a reținut pentru 24 de ore, iar în aceeași zi Curtea de Apel București a dispus arestarea sa pentru 15 zile. A fost încarcerat în arestul central al Poliției Capitalei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTrei accidente într-o oră, șofer căutat de poliție
Articolul următorCMI Urban va administra Piața Centrală! S-a anunţat un nou termen de finalizare!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.