CMI Urban va administra Piața Centrală! S-a anunţat un nou termen de finalizare!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimarul Dragoș Chitic a anunțat că noul administrator al Pieței Centrale va fi societatea CMI Urban, adică vechiul administrator. Orice altă variantă i se pare de domeniul absurdului.

„Cel mai potrivit administrator în acest moment este Urbanul și este modalitatea cea mai simplă de a trasfera acel obiectiv unei societăți care are în acest moment în domeniu activitatea de administrarea a piețelor și care astăzi când vorbim administrează Piața Centrală mai puțin clădirea la care se lucrează. Doar îi trebuie predată clădirea și poate intra în administrare”.

Ultimul termen de finalizare a Pieței Centrale lansat de constructor este 15 ianuarie.

„Noi încercăm să deschidem cât mai repede această piață. Procedura este recepția făcută de Compania Națională de Investiții București, predarea obiectivului către municipalitatea pietreană și noi o vom preda noului administrator. Vom urgenta toate aceste operațiuni, dar atrag atenția constructorului să lucreze cu seriozitate și să termine cât mai repede acest obiectiv. Sunt nemulțumit pentru că termenul inițial estimat de constructor nu a fost respectat!”, a mai spus Dragoș Chitic. (Ana MOISE)

Articolul precedentIeşean căutat pentru crimă în Cehia
Articolul următorEscrocii au intrat în programul de sărbători, două bătrâne s-au prins
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.