accident-noaptea-06În seara de 20 decembrie, între orele 20:30 și 21:30, s-au petrecut 3 accidente rutiere în județul Neamț.

Primul a avut loc în parcarea unui supermarket din Roman, unde un copil lăsat nesupravegheat a fost acroșat de un autoturism, în timp ce traversa spre unitatea comercială, pe trecerea pentru pietoni. La volan era un bărbat, de 41 de ani, din Focșani, care a fost testat și a rezultat că nu se afla sub influența alcoolului.

Aproape în același timp, la Costișa, o mașină, condusă de un bătrân de 78 de ani, a ajuns pe sensul opus de mers și s-a oprit în gardul unui imobil. Șoferul a fost rănit ușor. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili din ce motiv a pierdut controlul asupra direcției.

Ultimul accident a fost la Bălțătești, dar nu se știe cine este șoferul care a lovit un localnic, în vârstă de 57 de ani, după care a fugit. Polițiștii au fost sesizați că pe stradă este un om căzut, în stare de ebrietate.

”La fața locului, echipa de cercetare a identificat un bărbat de 57 de ani, din Bălțătești ce prezenta leziuni, care s-ar fi putut produce în urma unui eveniment rutier. În cauză a fost întocmit un dosar penal de către polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru depistarea autorului”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Crucea Roşie Neamţ: Ajutoare la Bâtca Doamnei
Articolul următorIeşean căutat pentru crimă în Cehia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.