Idei de dezvoltare regională:  Șeful CJ și primarul stabilesc singuri câți angajați să aibă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Potrivit vicepremierului Liviu Dragnea, după vacanță, vor fi modificate mai multe acte normative, astfel încât să dea puterea fiecărui președinte de Consiliu Județean și fiecărui primar să decidă singur câți angajați să aibă instituția pe care o conduce și cât să fie salariile acestora. ANAF va renunța la atributul de a mai aviza orice angajare în instituțiile publice, ocupându-se doar de formarea continuă a funcţionarilor publici. Fiecare primar sau preşedinte de CJ va primi o sumă de bani cu titlu de cheltuieli salariale și va stabili singur numărul de angajaţi şi salariile acestora: ”El hotărăşte dacă vrea să facă munca cu o sută de oameni plătiţi prost sau cu 50 de oameni pe care să îi plătească dublu”, a afirmat Dragnea.

Astfel, consideră Dragnea, se va vedea care este sau nu bun manager.

Tot el a precizat că, de anul viitor, primarii și șefii de CJ vor avea salarii, nu indemnizaţii, ca până acum. (Z.C.H.)

Articolul precedentȘcoală de vară cu program prelungit
Articolul următorTitularizarea, calendar și rezultate parțiale

1 COMENTARIU

  1. IN ITALIA PRIMARUL NU IA SALAR NICI INDEMNIZATIE CI IA DOAR O COTA DIN INVESTITIILE PE CARE LE ATRAGE INFOLOSUL COMUNITATII CAM INTRE 5-10 % PARTICIPA LA SEDINTE SI SECRETARUL SEMNEAZA TOATE DOCUMENTELE CONFORM CU LEGEA ASA CA D LE DRAGNEA VEZI UN PIC CUM FUNCTIONEAZA IN EUROPA DE VEST SI APOI FA REGIONALIZAREA , APOI CONSILIERI SE INTRUNESC DE 3-4 ORI PE AN NU DR 14 ORI CA LA NOI SI AU O INDEMNIZATIE LA ORA NU VII LA PRIMARIE SA FACI ANIVERSARI CA TARANI PLATESC ,NICI NU SE DISCUTA DE ANIVERSARI IN PRIMARII IN VEST.

Comments are closed.