IAŞI / NEAMŢ: Romaşcani, la „operat” buzunare la Paşcani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 23 aprilie 2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de înşelăciune şi furturi din buzunare  pe raza de competenţă. Au fost vizate 10 zone de interes operativ, au fost efectuate 3 controale la unităţi comerciale. Au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări 3 persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni. A fost soluţionat un dosar penal.

Spre exemplu, la Poliţia Paşcani s-a prezentat P. Vasile, de 58 ani, din comuna Valea Seacă, care a sesizat faptul că la data de 23 aprilie 2015, în jurul orelor 09:30, în timp ce se afla în incinta  unei societăţi comerciale din municipiul Paşcani,  trei persoane (un bărbat şi două femei) au încercat să îi sustragă din buzunar portofelul cu acte şi bani.

În baza acestei sesizări, poliţiştii păşcăneni au efectuat verificări, depistând trei persoane care corespund semnalmentelor precizate de persoana vătămată, care au fost conduse la sediul Poliţiei Paşcani şi cercetate, constatând că se numesc: P. Valerian, de 45 ani, H. Elena, de 43 ani şi B. Cleopatra, de 42 ani, toţi din Roman, judeţul Neamţ.

Faţă de cele trei persoane a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt, iar cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor acesta să fie înaintat cu propunere procedurală Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani. (Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Iaşi)

Articolul precedentIAŞI: Părinţii au dat-o dispărută! Poliţia a găsit-o la Tecuci!
Articolul următorTÂRGU NEAMŢ: Lalelele plantate de Eurosal, furate cu sârg!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.