medicamente 02Poliţiştii de frontieră de la Huşi (Vaslui) au capturat, joi, 8 octombrie, peste 50.000 de tablete anabolizante din maşina unui cetăţean din Republica Moldova, se precizează într-un comunicat de presă.

“La controlul efectuat asupra unui autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, condus de cetățeanul din Republica Moldova Igor C., în vârstă de 27 de ani, au fost descoperite 24 pachete de țigări, ascunse în spatele scaunelor, și 60 blistere a câte 50 de tablete anabolizante (3.000 buc.) marca DIANOGED – 10mg, ascunse în bagajele personale ale conducătorului auto. În urma controlului amănunțit efectuat de către echipa comună, formată din polițist de frontieră și lucrător vamal, însoțiți de câinele polițist de detectare stupefiante LILA, au fost descoperite, în roata de rezervă, ascunse în scopul sustragerii de la control, 2.000 blistere a câte 25 de tablete anabolizante (50.000 bucăţi) marca CLENBUTEROL – 10 mg, substanță inclusă în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea 104/2008”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, inspector principal de poliție Irina Mirică.

Bărbatul a declarat că nu are cunoștință despre bunurile ascunse pe care le transporta. Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reținerii substanțelor interzise și a țigărilor în vederea confiscării și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă contravențională în valoare de 15.000 lei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentConducerea neatentă l-a costat viaţa! A pus în pericol şi viaţa a 4 pasageri!
Articolul următor30 de jandarmi nemţeni – în misiune de Sf. Parascheva
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.