accident microbuzUn bărbat din comuna Baia (Suceava) a murit, joi, 8 octombrie, într-un accident rutier. El conducea un microbuz şi nu a oprit vehicolul aşa cum îi impunea indicatorul STOP.

Microbuzul a fost lovit de un autotren condus de un bărbat din judeţul Neamţ. Şoferul microbuzului a decedat, fiind rănite şi 4 persoane din vehicolul pe care îl conducea.

“La data de 08.10.2015, ora 06.05, în timp ce conducea microbuzul pe DJ 209H, la intersecția cu DN 2E, în interiorul comunei Baia, un bărbat de 60 de ani din localitate, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autotrenul cu semiremorcă condus de un bărbat de 49 ani din județul Neamț. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, din accident rezultând decesul conducătorului auto de 60 de ani, rănirea gravă a două femei de 55 și respectiv de 46 de ani și rănirea ușoară a unui bărbat de 55 de ani și a unei femei de 47 de ani, pasageri în microbuz, toți din municipiul Fălticeni. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSpitalul Bicaz, în discuții pentru cooptarea de medici obstetricieni
Articolul următorI-a speriat pe poliţişti: avea roata de rezervă plină de anabolizante!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.