sf parascheva 1Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Sfintei Parascheva, jandarmii nemţeni se alătură colegilor lor din celelalte judeţe ale Moldovei şi pleacă în misiune la Iaşi.

„Mii de pelerini, din toate colţurile ţării, de la simpli credincioşi până la personalităţi locale şi centrale, participă anual la Hramul Cuvioasei Parascheva, considerată ocrotitoarea Iaşului şi a întregii Moldove”, se arată în comunicatul IJJ Neamţ.

„Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă, în perioada 10-14 octombrie şi Jandarmeria Neamţ va fi prezentă la această misiune cu un efectiv de 30 de jandarmi care vor patrula alături de colegii lor din celelalte inspectorate judeţene ale Moldovei”.

Militarii le recomandă credincioşilor să respecte măsurile de ordine stabilite pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă adecvat, pentru prevenirea aglomerărilor, busculadelor şi altor situaţii nedorite. Pentru orice problemă legată de siguranţa personală sau de ordinea publică jandarmii pot fi solicitaţi direct sau prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentI-a speriat pe poliţişti: avea roata de rezervă plină de anabolizante!
Articolul următorMoldova – COD GALBEN de vreme rea! La munte va ninge!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.