Hoţ din autoturisme arestat preventiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, de 42 de ani, din Pipirig, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce poliţiştii însoţiţi de luptătorii SAS au efectuat, acum două zile, cinci percheziţii domiciliare în Pipirig şi Ghindăoani. Pe parcursul acestora au descoperit mai multe bunuri furate în lunile iulie-septembrie anul acesta din trei autoturisme.

Totul a ieşit la iveală, după ce un ieşean a depus o reclamaţie la Poliţia Târgu-Neamţ despre faptul că, din autoturismul proprietate personală ce se afla parcat în zona de campare Secu, au dispărut o serie de bunuri.

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Iași, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din autoturismul proprietate personală.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, în intervalul orar 03:00-07:00, autori necunoscuți ar fi sustras bunuri din 4 autoturisme, parcate în zona de campare Secu.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, cu sprijinul celor din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț și Formațiunii Ordine Publică Târgu- Neamț au identificat și depistat o persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani, din Pipirig.

La data de 5 septembrie a.c., în urma administrării materialului probator, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor  de furt calificat”, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentMinistrul Finanțelor Marcel Boloș își pune în cap bugetarii și HORECA: propune suspendarea voucherelor de vacanță pentru 2 ani!
Articolul următorBobocii Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” nu vor avea mobilier nou în acest an școlar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.