0:00

Deciziile din cadrul fuziunii PNL – PDL, prin care democrat-liberalii s-au topit în liberalism, rămânând doar cu imnul și sediul pentru noul partid, i-a făcut pe unii lideri locali din Târgu-Neamț, din partea PDL, să compare fuziunea celor două partide cu o căsătorie în care mirele vine în casa miresei. În acest context, mirele este PNL, iar mireasa PDL!

Hit-ul politic al verii sub Cetate: NUNTA, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Maria Vrânceanu, vicepreședinte PDL Târgu-Neamț și sora Sulfinei Barbu, vicepreședinte PDL la nivel național, vede partea plină a paharului: „Trebuie să lăsăm deoparte orgoliile și să ne gândim foarte serios la viitorul marelui partid de dreapta. Faptul că se va numi PNL până la urmă nu poate fi decât o onoare dată fiind istoria acestui partid. Dar aș insista aici și pe faptul că, în cadrul negocierilor, PDL nu a pierdut nimic, deoarece un procent de 94% din statul este al PDL-ului. Apoi, noi am rămas cu imnul, iar trei, putem privi această fuziune ca și o căsătorie în care băiatul, adică PNL, vine în casa fetei, adică PDL, deoarece sediul noului partid va fi pe strada Modrogan nr. 1 actualul sediu al PDL. Sâmbătă, voi face parte din delegația PDL Târgu-Neamț care se va deplasa la Congresul celor două partide ce vor avea loc la Palatul Parlamentului, alături de alți 3 colegi”.

Hit-ul politic al verii sub Cetate: NUNTA, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Aurel Aciocârlănoae, președintele PDL Târgu-Neamț, este de părere că orice decizii se vor lua de către conducerile de la centru ale celor două partide, ele nu trebuie să afecteze relațiile din cadrul Consiliului Local. „Sunt decizii luate de la centru și le respectăm. Sâmbătă vor fi congresele celor două partide și vom ști mai mult ce înseamnă practic această fuziune. Noi nu dorim război în Consiliul Local, ne dorim doar binele orașului și ale cetățenilor. Doar așa putem merge înainte. Din conflicte nu poate ieși ceva constructiv”, a declarat Aurel Aciocârlănoae. (C.T. STURZU)

Articolul precedentComerț internațional
Articolul următorBebeluș părăsit pe o bancă în Parcul Municipal Roman