pietricica turism

hcm afis coronaHCM Roman întâlnește Corona Braşov, vineri, 22 mai, în primul meci din cadrul finalei mici a campionatului Ligii Naţionale feminine de handbal. Partida, care va începe de la ora 17:00, este ultimul meci pe teren propriu, din acest sezon competiţional, al echipei pregătite de Florentin Pera. Meciul este unul extrem de important, pentru că va decide medaliata cu bronz.

Returul va avea loc la Braşov, în 26 mai, unde se va desfăşura şi o a treia partidă dacă va fi necesar. Tot vineri, 22 mai, dar de la ora 18:30, se va desfăşura prima partidă din finala mare: CSM Bucureşti – HCM Baia Mare. În sezonul regulat, rezultatele au fost favorabile braşovencelor: 22 – 22, la Roman şi 25 – 15, în retur, la Braşov.

Laurenţiu Leoreanu (primarul municipiului Roman, preşedinte de onoare al HCM Roman): “Aşteptăm un meci frumos, în care doresc mobilizare din partea echipei noastre. Această dispută prezintă un mare interes în ce priveşte configuraţia finală a clasamentului. HCM Roman şi-a îndeplinit obiectivul, acela de a juca şi în sezonul viitor în cupele europene. Dar, de ce să nu fie posibilă şi obţinerea unei medalii?”.

Florentin Pera (antrenor principal la HCM Roman): “Jocul cu echipa din Braşov reprezintă un prilej foarte bun de a încheia acest sezon cu o evoluţie foarte bună în faţa propriilor suporteri. Este un joc foarte dificil, împotriva unei echipe cu multe jucătoare de lot naţional. HCM Roman îşi joacă şansa de a urca pe podium fără o presiune mare”. (ZCH NEWS)