pietricica turism

politie nu treceLa data de 21.05.2015, orele 19:10, în timp ce un tânăr de 24 ani din sat/com. Tamasi, conducea autoturismul pe Dj 252 în afara localității Buhoci, nu a păstrat o distanță de siguranță față de o bicicletă ce circula pe aceeași direcție de mers, condusă regulamentar de un bărbat de 54 ani, din Bacău intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat decesul biciclistului si avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la UPU Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Stâlp de la E.ON dărâmat cu maşina

Prin 112, Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată la data de 22.05.2015, orele 02,20, cu privire la faptul că în localitatea Beleghet, com. Agăş, jud. Bacău, pe D.N.12 A la km. 63 km, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat următoarele. Conducătorul auto, un tânăr de 22 ani din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe direția Ghimeș Făget – Comăneşti, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă intrînd în coliziune cu un stâlp din beton pentru iluminat public răsturnîndu-se cu autoturismul în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Comăneşti unde a fost diagnosticat cu traumatism închis toracic anterior şi traumatism coloană cervicală prin accident de circulaţie, aflîndu-se sub supravegere medicală. Stâlpul de iluminat a fost distrus şi se află căzut la pămînt, fiind luată legătura cu dispeceratul E.ON Bacău. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

A răsturnat maşina pe cupolă

La data de 22.05.2015, 5.2015, orele 02.00, pe str. Constantin Ene, din municipiul Bacău, în timp ce un tânăr de 25 ani din municipiul Bacau, conducea un autoturism, proprietate a unei societăți comerciale nu a redus viteza într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției intrând în coliziune cu un alt autoturism care se afla staționat în urma căruia s-a răsturnat pe cupolă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,66 mg/l, alcool pur în aerul expirat, totodată a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemiei mai mare de limita legală. (Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Bacău)