reclama autocenter

Pentru a-i ajuta pe producătorii și furnizorii români de echipamente medicale și conducerea spitalelor din țara noastră, unde se duce lupta pentru eradicarea noului coronavirus, SAPE – aflată în portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, anunță că se va ocupa să facă legătura între cele două părți.

Astfel că producătorii și furnizorii care vor să aprovizioneze spitalele cu echipamente medicale și aparatură pentru a-i trata pe cei infectați cu COVID – 19 pot lua legătura cu cei de la Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie.

  • Managerii de spitale din România, pot trimite cerere de ofertă pentru lista cu necesitățile spitalului la adresa de email: vanzari@sape-energie.ro
  • Furnizorii și producătorii de echipamente și aparatură medicală pot trimite email cu intenție și ofertă la adresa de email: achizitii@sape-energie.ro sau la numărul de telefon: 021 659 60 38.

Prin această acțiune ne asigurăm că în vremuri de criză spitalele vor fi aprovizionate cu echipamente medicale și aparatură la prețuri corecte. Totodată, producătorii și furnizorii români care s-au adaptat și au găsit soluții pentru a nu se lăsa copleșiți de criză au ocazia să își prezinte ofertele.

Guvernul PNL continuă să caute, să găsească și să aplice cele mai bune metode pentru a gestiona criza coronavirusului.

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

Articolul precedentAu fost publicate testele 2 de antrenament pentru examenele din anul 2020
Articolul următorȘcoala online – ordinul a fost emis, urmează să fie publicat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.