Gunoi scump la Piatra-Neamț: 10 „cetățeni” amendați cu 3.200 lei pentru că au aruncat mizeria aiurea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii locali din Piatra-Neamţ au surprins în flagrant, în timp ce erau în patrulare, dar și în urma unor sesizări, 10 persoane care depozitau sau aruncau gunoiul în locuri neamenajate din oraş.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului au aplicat amenzi în valoare totală de 3.200 de lei de la începutul acestei luni. „Cetățenii” au fost depistați și în urma monitorizării sistemelor de supraveghere video amplasate în oraș. “Străzile din Piatra Neamț nu sunt tomberonul nimănui!“, avertizează poliţiştii locali. Sancţiunile au fost acordate pentru încălcarea prevederilor din Regulamentul privind salubrizarea oraşului şi a hotărârilor de consiliu local referitoare la modul de depozitare a deşeurilor.

În primele şase luni ale anului, aceştia au dat 65 de amenzi în valoare totală de 40.350 de lei şi 25 de avertismente pentru depozitarea deşeurilor în locuri neamenajate în acest scop. Sancţiunile pot ajunge până la 2.500 de lei pentru acest tip de contravenţie.

Angela Croitoru

Articolul precedentFraţii din Cordun, care au torturat un bărbat, nu vor în arest
Articolul următorMama protecţiei sociale: ocupi o locuință socială și primești termen să intri în legalitate. 7 ”ilegali„ au primit termen să încheie contracte