0:00

Gospodărie distrusă de foc la Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric a afectat serios agoniseala de o viață a unei familii din localitatea Humulești. Evenimentul nedorit a avut loc pe 7 aprilie și a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 14:32. Au plecat la drum trei echipaje de intervenție cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț.

La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile unei locuințe și unei anexe cu posibilitatea propagării la alte locuințe învecinate. Până la final au ars aproximativ 140 mp din acoperișul casei, 120 mp din acoperișul unei anexe gospodărești, tâmplăria din lemn, articole textile și s-au deteriorat aproximativ 100 mp din planșeul locuinței și alte materiale de uz casnic.

Incendiul a produs pagube și la o locuință din vecinătate, la care s-au deteriorat 100 mp din acoperișul acesteia. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, conform ISU Neamț.

FOTO: ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentPersonalul contractual din MAI anunță grevă generală
Articolul următorTrei minori și mama lor au ajuns în spital cu botulism
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.