0:00

Gonea ca la curse: 160 km/h în localitate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa nivel național, 3.687 de polițiști și jandarmi au acționat, în sistem integrat, pe șosele pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, vineri, 28 octombrie. În cadrul acțiunii “Blocada”, au fost organizate peste 400 de filtre, fiind verificate 8.899 de autovehicule și legitimate 13.140 de persoane.

A doua zi, pe o șosea din Letea Veche, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău a avut surpriza să constate, pe aparatul radar, că, un tânăr de 22 de ani, conducea un autoturism cu viteza de 160 km/h.

„Cel în cauză a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere”, a precizat inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

A.C.

FOTO: IPJ Bacău

Articolul precedentComunicat de presă PSD Neamț
Articolul următorHoț de mașini oprit cu focuri de armă ca într-un film de acțiune!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.