reclama autocenter

gheorghe-stefan

* „Eu respect ceea ce spune domnul primar”, a declarat Cătălin Goldan

Gheorghe Ştefan a criticat în şedinţa de Consiliu Local de ieri activitatea managerului de la Perla Invest. Primarul municipiului a motivat pentru ce este necesară majorarea capitalului Perla Invest (decizie ce a făcut obiectul unui proiect de hotărâre supus dezbaterii aleşilor pietreni) și nu s-a ferit să spună despre managerul Cătălin Goldan, de față la reuniune, că nu este un bun manager. ”Banii sunt necesari pentru funcționarea societății, altfel activitatea nu poate fi susținută. Pentru a nu mai ajunge la majorări de capital, am făcut demersurile necesare pentru a prelua creditul contractat de Perla pe primărie, astfel capitalul Perla va rămâne în patrimoniul primăriei. Lucrăm la documentație, iar într-o lună nu va mai fi necesară majorarea de capital. Așteptăm un raport să vedem cum manageriază – nu-i cel mai bun manager. La toți managerii societăților primăriei le-am cerut să nu mai încheie contracte, să nu mai facă plăţi până nu vedem și noi, să le dăm un aviz, să analizăm despre ce este vorba. Poate nu sunt contracte favorabile. Decizia de a se prezenta bilanțuri și rapoarte ale activității societăților Consiliului Local este deja luată și se poate materializa și într-o Hotărâre de Consiliu Local. Am cerut deja aceste informări ca să știm și noi dacă activitatea lor e eficientă sau nu. Un manager bun este cel care aduce societatea pe profit, dacă nu poate înseamnă că nu e competent. Trebuie să găsească soluții să meargă pe profit, nu să mărească prețurile și să ofere servicii de calitate populației”, a precizat Gheorghe Ștefan.

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Gheorghe Ștefan, care prevedea majorarea capitalului social al societății Perla Invest Piatra Neamț cu 170.000 lei, a stârnit nemulțumirea unora dintre consilierii locali. Constantin Teodorescu, de pildă, a propus ca astfel de proiecte să nu mai fie puse în discuție, în condițiile în care consilierii locali nu au nici un fel de date despre bilanțurile contabile ale acestor societăți și nici despre ceea ce întreprind managerii. ”Vin cu cererea să se prezinte un raport și o balanță, nu numai la Perla, dar și la celelalte societăți. Noi mărim capitalul social, dar ei fac ceva acolo?”, a spus Constantin Teodorescu, consilier local PNL.

Prezent la ședința Consiliului Local, când i s-au pus în discuție calitățile de bun manager, Cătălin Goldan nu s-a justificat în fața consilierilor locali, ci s-a limitat în a spune că există o evaluare, iar cifrele vor vorbi de la sine.

”Eu am un contract de manager al acestei societăți. Eu respect ceea ce spune domnul primar, este singurul care poate evalua activitatea mea, nu pot să comentez și, desigur, nimeni nu este bătut în cuie. Eu am activat strict în interesul companiei pe care o conduc. Va fi o evaluare și un raport al activității și, desigur, cifrele vor vorbi de la sine”, a declarat Cătălin Goldan, manager Perla Invest Piatra Neamț. (I. CĂLIN)

Articolul precedentÎncepe “licitația”! Şi Atletico Madrid îl vrea pe Andrei Marc
Articolul următorBlocaj total la Piatra Neamț: Principele Nicolae și Filmul de Piatra au nevoie de o sală

2 COMENTARII

  1. Zeci de societati capusa,prea multi angajati pe pile,conducere de mai multi ani numita pe criteriul apropierii de Stefan,astfel ca Perla Invest a fost o vaca de muls pentru clientii P.D.L.(acum si U.S.L.). Stefan pozeaza in moralist dar el a numit menegerul,este omul lui, iar acum vrea sa platim toti pentru jaful de ani de zile,petrecut cu aprobarea lui.

Comments are closed.