Grup Est Security este firma de pază care a fost desemnată de conducerea Spitalului Roman pentru a oferi siguranță pacienților și cadrelor medicale. În cursul zilei de ieri, comisia de la nivelul unității medicale a deschis ofertele primite de la patru firme de intervenție rapidă și pază. Două dintre acestea sunt din București, iar alte două sunt din Neamț.

„Comisia a analizat ofertele venite din partea Sheriff Guard București, Musashi Power București, Pretorians și GES Neamț. Firma Sheriff nu are punct de lucru în Roman și îi lipsea un certificat din documentație. La fel și Musashi nu are punct de lucru în Roman, condiție obligatorie impusă pentru a putea interveni în maxim 15 minute. Prețul oferit de Pretorians a fost foarte mare, cu mult peste limita impusă de noi prin buget de a asigura paza pentru o sumă de 90.000 de lei anual. În consecință, câștigătoare a fost desemnată firma de pază GES, pentru un preț de 9,1 lei pe oră pe agent, a declarat doctor Cătălina Pălăncianu, manager al Spitalului. (C. MATEI)

Articolul precedentLocuințele pentru tineri, proiect pentru la vară
Articolul următorNeuronii uneori… e triști

1 COMENTARIU

  1. al dracului licitatii!!! filmul asta l-am mai vizionat de muuulte ori si numai …GES castiga, adica, ei centreaza si tot ei marcheaza!!

Comments are closed.