Meteorologii anunță că de astăzi, 9 martie, revine gerul, senzația de frig fiind accentuată de vântul care va sufla cu putere.

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) informează că în perioada 9-12 martie vom avea parte de o vreme deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, cu  intensificări ale vântului. „Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade”, potrivit ANM.
Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45…55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată. În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab, avertizează meteorologii.

A.C.

Articolul precedentFOTO: A ars prăznicarul Bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril” din Girov
Articolul următorA furat 30 de sticle cu băutură şi nu a apucat să bea cele 44 de pahare