A furat 30 de sticle cu băutură şi nu a apucat să bea cele 44 de pahare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din satul Adjudeni, comuna Tămăşeni, Neamţ, ori este foarte ghinionist ori şi-a făcut un calcul greşit. El a furat 30 de sticle de băuturi alcoolice şi un televizor, iar poliţiştii au găsit băutura neatinsă, aceasta fiind principala probă incriminatorie.

Ieri, 8 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului  din Adjudeni, bănuit pentru furt.

Potrivit anchetatorilor, „în noaptea de 4 spre 5 martie, un bărbat de 46 de ani, din Adjudeni, prin tăierea unui segment de gard din plasă, iar ulterior prin spargerea și escaladarea unei ferestre, ar fi pătruns în  locuința unui bărbat, de 36 de ani, din Adjudeni, de unde ar fi sustras un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice“.

În baza dovezilor găsite pe parcursul percheziţiei acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, 9 martie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști şi restituit persoanei vătămate.

A.C.

Articolul precedentGer şi vânt de astăzi și până sîmbătă
Articolul următorFOTO: Piatra Neamț – Mașina Poliției Imigrări a fost avariată de un stâlp căzut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.