pietricica turism

Zilnic apelezi la un fond de ten, un ruj, un rimel sau nu te machiezi deloc. Dar, atunci cand mergi la o petrecere privata sau chiar la un eventiment festiv, cum este o nunta sau un botez, ai nevoie de un specialist in make-up care sa te ajute sa-ti valorifici frumusetea naturala. Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, este aceasta persoana de care ai nevoie atunci cand vrei sa devi atractia principala a serii, indiferent de evenimentul la care esti invitata.

Cursurile urmate, impreuna cu practica indelungata si talentul nativ, au ajutat-o pe Georgiana sa devina unul dintre cei mai talentati make-up artisti din Bucuresti. In timp, aceasta si-a perfectionat tehnicile si cunostintele, iar rezultatele muncii sale nu au ezitat sa apara. Cand vrei sa devii cel mai bun, ai nevoie de multe sacrificii si de mult timp investit in pasiunea ta. Dar merita!

Daca si tu iti doresti un machiaj impecabil, de lunga durata si care sa atraga privirile atat ale femeilor, dar mai ales pe cele ale barbatilor, ai nevoie de un expert in frumusete. Georgiana a lucrat pentru cele mai importante trusturi de presa din Romania. Si-a inceput cariera in studiourile Media Pro, unde a avut un aport urias in cadrul proiectelor de succes “Vocea Romaniei”, “Master Chef”, “Dansez pentru tine” si chiar vestitul proiect longeviv, “Romanii au talent”. Pe langa acestea, Georgiana Codinca a mai colaborat cu Prima TV, Kanal D, Teatrul de Arta Bucuresti si nu numai. In plus, artista in make-up a participat la realizarea multor videoclipuri muzicale si a machiat multe vedete pentru shooting-uri din diverse reviste mondene. Toate acestea au propulsat-o ca brand pe piata de beauty din Romania.

Dorind sa imparta din cunostintele sale cu alte generatii de make-up artisti, Georgiana si-a deschis propria scoala de machiaj. Academia de Beauty Georgiana Codinca are sediul pe strada Jules Michelet nr. 7 (zona Piata Romana, din Bucuresti), intr-un cadru vintage, boem si foarte primitor. Aici, toate femeile se simt pretioase si unice si pot invata arta machiajului de la doi traineri de mare succes: Alexandra Flaminzeanu si, bineinteles, Georgiana Codinca, make-up Bucuresti.

Sediul scolii de frumusete este gandit si dedicat pentru cei care vor sa-si construiasca o cariera solida si care doresc sa invete arta machiajului de la cei mai buni din domeniu. Cursantii vor beneficia de produse de make-up de cea mai buna calitate, sali de curs la standarde internationale si aparatura de ultima generatie.


Daca vrei sa reusesti in aceasta industrie, in plina dezvoltare la noi sau vrei pur si simplu un machiaj profesional deosebit, suna la telefon 0784.436.436 sau trimite un e-mail la office@georgianacodinca.ro si vei primi toate informatiile necesare. Nu mai sta pe ganduri si ia atitudine! Ai sansa sa iei una dintre cele mai intelepte decizii din viata ta.