După îndelungi așteptări, de aproape o lună, Garda de Mediu Neamț vine în sfârșit cu precizările solicitate referitoare la organigrama instituției județene și la salarizările aferente. Pe scurt, în informarea remisă, comisariatul ne aduce la cunoștință că lucrează cu 13 oameni, iar cel mai mare salariu, de 2.522 de lei net lunar, este câștigat de nimeni altul decât comisarul-șef, Iftime Petrariu. Iată răspunsul primit, în varianta integrală:

“Urmare a e-mailului dumneavoastră, înregistrat la GNM CJ Neamţ, respectiv la Comisariatul General al GNM, cu nr. 143/10.01.2014, prin care solicitaţi informaţii privind organigrama CJ Neamţ, funcţiile deţinute şi salarizarea angajaţilor, precum şi declaraţiile de avere şi de interese, vă comunicăm următoarele: Comisariatul Judeţean Neamţ al GNM a redirecţionat solicitarea dvs. către Comisariatul General întrucât, conform prevederilor art. 10, alin.1, HG. nr. 1005/2012, comisariatele judeţene sunt structuri fără personalitate juridică, care funcţionează la nivel de serviciu, în subordinea Comisariatului General.  În cadrul Comisariatului Judeţean Neamţ există un număr de 13 posturi, stabilit odată cu intrarea în vigoare a OUG nr. 77/2013, după cum urmează:

1. Comisar şef superior 2.522 lei/lună
2. Comisar superior 1.981lei lei/lună
3. Comisar superior 1.981 lei/lună
4. Comisar superior 1.502 lei/lună
5. Comisar superior 1.502 lei/lună
6. Comisar superior 1.153 lei/lună
7. Comisar superior 1.153 lei/lună
8. Comisar superior 1.153 lei/lună
9. Comisar superior 1.153 lei/lună
10. Comisar superior 1.153 lei/lună
11. Comisar asistent 942 lei/lună
12. Comisar asistent 939 lei/lună
13. Expert asistent 1.197 lei/lună

Precizăm că declarațiile de avere și de interese ale angajaților GNM – CJ Neamț sunt publicate și pe site-ul instituției, www.gnm.ro.”

Informarea de presă remisă de Garda de Mediu omite să precizeze faptul că informațiile la care se face referire la finalul răspunsului nu erau actualizate pe site-ul instituției naționale la momentul solicitării.

Garda de Mediu Neamţ face și angajări

Și cum 13 e număr cu ghinion, se pare că Garda de Mediu din Neamț mai are nevoie de un om: Garda Naţională de Mediu organizează, în data de 17.02.2014, ora 10, proba scrisă la concursul pentru ocuparea funcţiei publice de comisar, clasa I, grad profesional superior în cadrul Comisariatului Judeţean Neamţ.Concursul pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu se va desfăşura la sediul Gărzii Naţionale de Mediu din Bulevardul Unirii nr. 78, Bl. J2, Sector 3, Bucureşti.Condiţiile de desfăşurare a concursului şi de participare, precum şi bibliografia, ora de desfăşurare a concursului şi precum şi actele necesare la înscriere se afişează la sediul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu precum şi la adresa de internet www.gnm.ro. Relaţii suplimentare la numărul de telefon 021.326.89.76.”

Ioana HAGI-STAN

Articolul precedentO lecţie de istorie şi religie asumată
Articolul următorPacienți „vânduți” pe site-urile comerciale

1 COMENTARIU

  1. bravo ce salarii frumoase aveti dar meseria nu stiti sa vo facetii ca de patru ani tot se fac reclamatii la voi in legatura cu zgomotul si mirosul de la statia de epurare si nu faceti nimic domnule iacob la dozeci de milioane salar ar trebui sa faceti si schimbul de noapte poate asa veti auzi si dumnevoastra zgomotul si veti intelege ca nu ne putem odicni noi cei cu salarii minimul pe economie sati dea dumnezeu ceia ceti dorim noi cetateni care nu ne putem odicni noaptea din cauza acelui zgomot de la statia de epurare

Comments are closed.