Duminică, 4 septembrie, comuna Răucești a îmbrăcat straie de sărbătoare la cea de a XIII-a ediție a zilelor comunei, sub titulatura „Tradițiile – ferestre spre suflet”.

La ora 13:00, primarul Dumitru Bălăjel și invitații au urcat pe scenă, în fața sutelor de cetățeni, cărora le-au transmis mesaje de prietenie și respect. Consilierul judeţean Gabriela Banu și reprezentanta ISJ Neamţ, Elena Preda au felicitat administrația locală pentru frumoasa organizare și au urat sănătate și petrecere frumoasă tuturor celor prezenți.

„Ne bucurăm să fiți alături de noi, în această zi de sărbătoare pentru comuna Răucești. O zi specială pe care o dedicăm oamenilor din aceste locuri și invitaților noștri. Sper ca manifestările cultural-artistice de astăzi să vă intre la suflet, să devină ferestre spre sufletele dv. Mulțumesc tuturor pentru participare. Petrecere frumoasă și să ne vedem sănătoși și anul viitor la următoarea ediție”, a transmis primarul Dumitru Bălăjel.

Manifestarea a continuat cu decernarea de diplome, sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, iar Fanfara din Răucești și artiștii locali în devenire de la Ansamblul folcloric de cântece și dansuri populare „Oglinduța” au animat atmosfera. Artiștii Oana Crețu, Ansamblul Floricică de la Munte, Haiducii, Sânziana Oșlobanu, Valentina Tipa, Lorenna, Formația „Tineret”, Elisa Hechelciuc şi Alexandru Recolciuc au scos oamenii la dans.

Spre seară, renumita cântăreață de muzică pop, Anda Adam a oferit un concert incendiar. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii. (C.T. STURZU)

Articolul precedentŞoferul care a ucis o femeie pe trotuar a fost arestat!
Articolul următorStreet Food Festival la Palas Mall din Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.