accident mortal 04Şoferul în stare de ebrietate, care are pe conştiinţă trei victime (o persoană decedată şi două rănite, între care şi un copil), deşi acestea se aflau pe trotuar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul Municipal Bacău a dispus, vineri, 2 septembrie, punerea în mișcare a acțiunii penale şi anchetarea lui Valerică Ştefan Kislapoşi, pe care-l acuză de “ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 1,70 g/mie”.

“La data de 1 septembrie 2016, inculpatul Kislapoși Valerică Ștefan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul autovehiculului și a pătruns pe trotuarul din dreapta în direcția de deplasare, unde a surprins și accidentat mortal o persoană, a cauzat vătămări corporale altor două persoane (dintre care una minoră) și a distrus un stâlp de iluminat public”, potrivit comunicatului de presă emis de Parchetul Înaltei Curţi. (ZCH NEWS)