pietricica turism

accident mortal 04Şoferul în stare de ebrietate, care are pe conştiinţă trei victime (o persoană decedată şi două rănite, între care şi un copil), deşi acestea se aflau pe trotuar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul Municipal Bacău a dispus, vineri, 2 septembrie, punerea în mișcare a acțiunii penale şi anchetarea lui Valerică Ştefan Kislapoşi, pe care-l acuză de “ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 1,70 g/mie”.

“La data de 1 septembrie 2016, inculpatul Kislapoși Valerică Ștefan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul autovehiculului și a pătruns pe trotuarul din dreapta în direcția de deplasare, unde a surprins și accidentat mortal o persoană, a cauzat vătămări corporale altor două persoane (dintre care una minoră) și a distrus un stâlp de iluminat public”, potrivit comunicatului de presă emis de Parchetul Înaltei Curţi. (ZCH NEWS)