0:00

Street Food Festival la Palas Mall din Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiStreet Food Festival la Palas Mall din Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiStreet Food Festival la Palas Mall din Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGrădina Palas Mall din Iaşi se va transforma, în perioada 23-25 septembrie, într-o adevărată destinație culinară, unde vor fi prezente caravane cu cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale.

Street Food Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale, își „parchează” bucătăriile în capitala Moldovei, după ce la Cluj, în luna iulie, festivalul a convins peste 40.000 de gurmanzi că mâncarea stradală e o experiență culinară deplină.

Street Food Festival va provoca pofticioșii ieșeni să încerce cele mai diverse și delicioase preparate în spiritul street-food și să ia parte la cel mai savuros eveniment desfășurat în septembrie la Iași.

“De la bun început am conceput acest proiect ca fiind unul prezent în mai multe orașe din România, iar pentru primul an Street Food Festival a ajuns în Cluj-Napoca. Acum continuăm cu Iași, deoarece considerăm Iașiul ca fiind un oraș cu potențial crescut și cu o deschidere considerabilă spre experiențele culinare. Street Food Festival este un festival a cărei vedetă este mâncarea foarte bună și diversă, experimental și calitativă totodată, o experiență completă la care se adaugă și muzică bună, bere artizanală și vinuri alese”, a declarat Constantin Covaliu, Managing Partner Why Not. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO Ziua comunei Răuceşti – „Tradițiile – ferestre spre suflet”
Articolul următorNegocieri între salvamontiști și 40 de pelerini trecuți de 70 de ani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.