Sâmbătă, 27 august, centrul orașului Târgu-Neamț s-a transformat, preț de câteva ore, într-un scenă pentru muzică rock, clasică sau folk. Serata muzicală, organizată de Casa Culturii „Ion Creangă” chiar  pe esplanada din fața instituției, a fost, fără doar și poate, un succes, chiar dacă se află la prima ediție.

De pe la orele 17:00, încet-încet, iubitorii de muzică de calitate s-au adunat, în fața Casei Culturii, care a pus la dispoziție zeci de scaune pentru melomani. Chiar dacă a început timid, serata muzicală intitulată sugestiv „Plăcerile muzicii” a devenit, de la un minut la altul, atrăgătoare pentru zeci de persoane, cifră care a crescut o dată cu lăsarea întunericului la peste 100 de pasionaţi.

Alexandru Aruxandei – contrabas, Cătălina Culbece – voce și chitară și Jacques Sole – chitară au oferit celor prezenți acorduri pe muzică blues, muzică clasică, folk, jazz și pop. Cu melodii din repertoriul rock din anii 70 și 80, cu melodii din discografia lui Bob Dylan sau Mircea Baniciu, cântăreții au cucerit publicul care nu s-a sfiit să ceară bis-uri.

„A fost un spectacol reușit care a cucerit publicul prezent. Felicit organizatorii și artiștii pentru această seară minunată. Astfel de spectacole trebuie să devină o tradiție. Am rămas plăcut surprins când am văzut mulți tineri prezenți la acest spectacol și care au ascultat muzică de pe vremea când ei nici apăruseră pe lume”, ne-a spus viceprimarul Vasile Apopei.

Spectacolul a fost sponsorizat de Terasa „New Style” de peste drum de Casa Culturii. De altfel, pe parcursul spectacolului, cele două terase din vecinătatea instituției de cultură au fost arhipline. (C.T. STURZU)

Articolul precedentNemţean căutat de italieni arestat în judeţul Bacău
Articolul următorAutorităţi în război cu… SATANISMUL: „Vom tria trupele la Bucovina Rock Castle!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.