suceava brc 2016Scandalul de la Bucovina Rock Castle are, cum era de aşteptat, şi un final… administrativ.

După protestul Asociaţiei Culturale „Sf. Mitropolit Dosoftei”, despre care v-am pus în temă AICI, autorităţile judeţene din Suceava au găsit cea mai bună metodă (evident… NESATANICĂ) de a răspunde protestatarilor: au dat vina pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi pe subordonatul lui de la Centrul Cultural Bucovina (tot un fost).

„Festivalul de rock Bucovina Rock Castle, eveniment desfăşurat în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada 18-20 august, face parte din proiectul cultural cu acelaşi nume, regăsindu-se în agenda culturală a judeţului Suceava, fiind aprobat la sfârşitul anului 2015 de conducerea Consiliului Judeţean de la acea vreme, respectiv domnul preşedinte Cătălin Ioan Nechifor şi managerul Centrului Cultural Bucovina din acea perioadă, domnul Viorel Varvaroi. Menţionăm, de asemenea, că tot în acea perioadă s-au stabilit şi trupele participante la acest festival”, spune actuala conducere a CJ Suceava.

Măsurile… ANTISATANICE nu se opresc însă aici: „Cu credinţa că veţi înţelege imposibilitatea noastră de a opri derularea acestui eveniment, vă asigurăm de respectul nostru vizavi de punctul dv. de vedere exprimat şi de o triere atentă în viitor a trupelor ce vor evolua în cadrul acestui proiect, fără a aduce atingere valorilor creştin-ortodoxe ale poporului român”, declară aceleaşi autorităţi.

Nu l-au oprit anul acesta, este drept! L-au oprit DE TOT! (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook Bucovina Rock Castle)

Articolul precedentGALERIE FOTO Serată muzicală Târgu-Neamț: Întâlnire între generații
Articolul următorParchetul Judeţean Neamţ – ofertă de angajare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.