Nemţean căutat de italieni arestat în judeţul Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din Bacău au reţinut, vineri, 26 august, un bărbat, de 41 de ani, din Neamţ, care este urmărit internațional de autoritățile din Italia, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău, citat de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)

„Polițiștii din cadrul IPJ Bacău au depistat, în comuna Dămienești, un bărbat, de 41 de ani, din județul Neamț, care era urmărit internațional. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul Italiei, a infracțiunilor de amenințare, șantaj, exploatare, tăinuire și complicitate la prostituție”, potrivit sursei citate.

Pentru depistarea bărbatului, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Bacău, care a emis mandat de arestare pentru 15 zile, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAndrei Marc vândut de Dinamo în Turcia pentru 200.000€!
Articolul următorGALERIE FOTO Serată muzicală Târgu-Neamț: Întâlnire între generații
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.